Doorgaan naar hoofdcontent

De ISRAEL oorlog 6

   


                                                

OORLOG

 De oorlog in Gaza is even gestopt vanwege mogelijk vrijlating van gijzelaars. Gisteren is de 2de groep onschuldige burgers voornamelijk vrouwen en kinderen vrijgelaten. En de media maakt vergelijkingen alsof onschuldige burgers hetzelfde zijn als de te vrijgelaten  terroristen. In mijn ogen gewoon ziekelijk maar de media geven de wereld waar ze om vraagt. En zo zijn er enkelen die met Israël meeleven en denken, maar het merendeel die onbegrijpelijk voor de zogenaamde palestijnen zijn.

Omdat de God van de Bijbel nog niet heeft ingegrepen, lijkt het voor de meeste dat Hij niet/ nooit heeft bestaan, of in ieder geval voor de ‘palestijnen’ is, Hij is nu nog) stil.

Want de hele wereld is in rep en roer, de zogenaamde elite en intellectuelen laten op verschillende media hun schreeuwen horen, je ziet ze overal, doe je niet mee dan hoor je er (gelukkig) niet bij.

Ze ondersteunen de direct omringende landen met Israël, als die heimelijk allerlei boosaardige plannen maken om Israël te vernietigen. Welk Arabisch land schreeuwt niet de o zo nu ook in westerse enthousiaste leus; ‘van de rivier tot de zee’ en het westen zingt vrolijk mee. De Arabische wereld oa bestaande uit Jordanië, Saoedi Arabië, Syrie, Egypte, Turkije en Libanon, tezamen met Irak en Iran.

Zo ook vele inwonende Arabieren in Judea en Samaria (werelds genoemd westbank), die in alle Bijbelse plaatsen, de toen hoofdzakelijke Joodse en Christelijke  bewoners vermoord hebben en deze Bijbelse plekken nu tot een rovershol hebben gemaakt. En via de media proclameren dat het land altijd van de palestijnen is geweest, dat de Bijbelse plaatsen en Godsmannen allemaal palestijn waren, Bijbelse plaatsen als Bethlehem, Sichem, Jeruzalem, Hebron etc.

Abraham, Mozes, en zelfs Yeshua, hoe belachelijk dat ook is, maar hoe dit in het Westen verdedigd wordt. EN je ziet het telkens weer in allerlei zogenaamde bijbels films terugkomen, de palestijnen uit pallywood.

Hoe ontzettend waar is Gods Woord zie hier onder andere Psalm 83 en vergelijk dit met bovenstaand.

2 O God! zwijg niet, houd U niet als doof, en zijt niet stil, o God!

3 Want zie, Uw vijanden maken getier, en Uw haters steken het hoofd op.

4 Zij maken listiglijk een heimelijken aanslag tegen Uw volk, en beraadslagen zich tegen Uw verborgenen.

5 Zij hebben gezegd: Komt, en laat ons hen uitroeien, dat zij geen volk meer zijn; dat aan den naam Israëls niet meer gedacht worde.

6 Want zij hebben in het hart te zamen geraadslaagd; tegen U hebben zij een verbond gemaakt;

7 De tenten van Edom en der Ismaëlieten, Moab en de Hagarenen;

8 Gebal, en Ammon, en Amalek, Palestina met de inwoners van Tyrus.

9 Ook heeft zich Assur bij hen gevoegd; zij zijn den kinderen van Lot tot een arm geweest. Sela.

13 Die zeiden: Laat ons de schone woningen Gods voor ons in erfelijke bezitting nemen.

Tja, de wereld tiert maar door, maar wat als Iran hun atoombom toch klaar hebben in tegenspraak dat ze er nooit 1 zouden maken? Wat als Israël wetende dat Iran hun bom ook gaan gebruiken, als 1ste toeslaan? Dan krijg je een domino effect waarbij Rusland als wapenbroeder met Iran meedoet, China met Rusland. Enz.

De wereld roept om vrede en dat is precies wat God wilt dat er komt. Alleen de vrede die Hij gaat geven kan alleen op een voorwaarde gebeuren. De voorwaarde dat Zijn tegenstander satan geen kwaad meer kan doen en geen invloed meer heeft op een mens. Dan zal de wolf bij het lam liggen en kinderen met slangen spelen. Er moet nog zoveel gebeuren, zoveel waarbij een ieder zal weten dat de God van Abraham, Izaak en Jacob, Zijn belofte aan hen eindelijk voor 100% voltooid. In 1ste instantie heel het land van de Nijl (EGYPTE) tot de Eufraat (IRAK). EN daarna zal de hele wereld Zijn koninkrijk zijn waarbij alles en iedereen zal erkennen dat JHWH de Koning der koningen is.

18 Ten zelfden dage maakte de HEERE een verbond met Abram, zeggende: Aan uw zaad heb Ik dit land gegeven, van de rivier van Egypte af, tot aan die grote rivier, de rivier Frath:

Kies bij welke God u wilt horen, de God van de Bijbel of de god van deze wereld.

Lees uw Bijbel, volg Hem na en bepaal Uw doel.

 

Shalom Raymond


Reacties