Doorgaan naar hoofdcontent

Noachidische wet en NWO

 


De Nieuwe Wereldorde

U heeft hier vast wel eens over gehoord, misschien door uitspraken van binnenlandse of buitenlandse politiek. Misschien door een complot theorie uit een boek of een film bijvoorbeeld van Dan Brown.

Uit Wikipedia:” Nieuwe Wereldorde is een benaming voor een vermeend conglomeraat, gevormd uit bedrijven, zakenmensen en politici, dat zou streven naar een wereldregering met als doel een totalitaire machtsovername. Het concept Nieuwe Wereldorde is onderwerp van verschillende uitingen van complotdenken”

Hoe het ook zij, of u en ik erin geloven of niet, als er zoiets komt, dan kunnen wij het niet tegenhouden. De reden waarom ik hier een studie aan wil wijden is vanwege de volgende tekst uit de Bijbel over een gebeurtenis die nog niet heeft plaatsgevonden.  Openb. 6:9 En toen Het het vijfde zegel geopend had, zag ik onder het altaar de zielen dergenen, die gedood waren om het Woord Gods, en om de getuigenis, die zij hadden.

Al sinds het begin van de schepping zijn er altijd mensen vermoord om de getuigenis die zij hadden. Ik spreek hier niet over een getuigenis van een religie oid maar specifiek die de naam en Woord van JHWH vertegenwoordigde. En ook al vanaf het begin zijn er altijd mensen geweest die  vonden dat andere mensen hun moesten volgen voor een ‘betere’ wereld. Ook vandaag de dag heb je verschillende groeperingen ‘wereldverbeteraars’ en het klinkt veelal heel mooi met hele 'mooie en verantwoorde' doelen. Het komt er echter gewoon op neer dat zij van alles verzinnen om hun eigenwijsheid hoog te houden in plaats van de Schepper te geloven laat staan volgen. De ene ‘wijze’ term na de andere, over klimaat, vervuiling, verspilling, dierenleed etc. etc. En ja allemaal zijn ze waar alleen zijn ze niet de WAARHEID. Er is maar 1 ding wat 100% waarheid is en staat honderden keren in uw Bijbel:  Uw gerechtigheid is gerechtigheid in eeuwigheid, en Uw wet is de waarheid. Dit is trouwens een Bijbelse manier om hetzelfde op twee of drie wijzen te vertellen, deze manier van vertellen staat duizenden keren vermeld, gerechtigheid is Wet, Wet is voor eeuwig, Gerechtigheid is Waarheid en visa versa.

De organisatie die het meest te vertellen heeft om wereldwijd afspraken te maken met betrekking tot wereldvrede of wereldklimaat of wereld… is de Verenigde Naties. Waarom ze verenigd heetten is mij een raadsel, alleen als het komt op gezamenlijk boycotten van Israël. Er zijn sinds het bestaan van de VN meer resoluties tegen Israël aangenomen en ingediend door de VN dan aan en of door welke organisatie/ land dan ook. Niet dat Israël nu zo’n voorbeeldig Bijbels land is, maar omdat het een onderdeel is van Gods plan, is het een prioriteit van satan en zijn wereldje, om het tegen te gaan, (zolang hij dat kan en is toegestaan)

Voor de wereld lijkt hetgeen wat de VN doet allemaal zo goed, zo hebben ze met alle staatshoofden, regeringen en leiders van heel de wereld, 17 duurzame doelstellingen opgesteld en afgesproken om wereldwijd te gaan doen. Je zou haast zeggen ‘een nieuwe wereldorde’, maar laat ik u maar meteen uit de droom halen het is een nieuwe wereldorde. Niet alleen zijn alle leiders van de wereld betrokken ook alle zogenaamde geestelijke leiders van paus tot medicijnman en van imam tot visnavolger allemaal staan ze achter de VN, zo ook het judaïsme. En ja er worden hier en daar wat brandjes geblust of hulpmiddelen uitgereikt dat is waar, maar het is niet de WAARHEID.

Over dat laatste t.w. judaïsme en de vN wilde ik het nu hebben. Waarom? omdat de regels van de vN doelstellingen heel veel relatie zo niet hetzelfde zijn als de zogenaamde 7 noachidische wetten die judaïsme heeft verzonnen voor een zogenaamde nieuwe wereld waarin een ieder lief is en trouw aan elkaar en de planneet aarde. Net als de doelstellingen van de vN klinken deze 7 ‘wetten’ wel mooi en goed, en dat is niet zo gek want de vN is het gezamenlijke antwoord /religie tegen JHWH. Met de nadruk op klinken.

 

De 7 ‘wetten’

Omarm de relevantie van Eenheid

Ontken die eenheid niet.

Bewaak de heiligheid van het menselijk leven

Eer de heiligheid van gemeten consumptie

Respecteer de heiligheid van privé-eigendom

Benut en sublimeer het menselijk libido

Mechanismen creëren om gerechtigheid te waarborgen

Ja het klinkt net zoals alles wat religie verzint, heel vroom heel mooi, maar is het dat ook? Het antwoord hierop is een hele grote NEE, hoe mooi het misschien klinkt, het gaat regelrecht tegen Torah en de principes van Gods Woord in.

En Jezus zeide tot hem: Gij zult liefhebben den Heere, uw God, met geheel uw hart, en met geheel uw ziel, en met geheel uw verstand. 38 Dit is het eerste en het grote gebod. 39 En het tweede aan dit gelijk, is: Gij zult uw naaste liefhebben als uzelven.

40 Aan deze twee geboden hangt de ganse wet en de profeten. Met andere woorden alles wat in uw Bijbel staat hangt aan de 2 verzamel geboden van; 1ste JHWH liefhebben = doen wat Hij zegt En ten 2de  je naaste liefhebben als jezelf =  je naaste doen wat je zelf wilt dat anderen jou doen.                 Om je daarmee te helpen heeft JHWH Zijn Woord gegeven zodat een ieder weet hoe hij of zij de maximale zegen, voorspoed, goedheid en volmaakt leven kan krijgen en behouden door dat Woord te geloven en te doen.

In de zogenaamde 7 gedragsregels van judaïsme, bedoelt voor diegene die in hun god willen geloven, komt helemaal niets terug van wat JHWH heeft gegeven. Daarnaast zegt JHWH dat alleen Zijn Woord / Torah perfect is en als zodanig, niets mag worden toegevoegd of verwijderd van dit Woord. Het Woord van God die heel de wereld lief heeft om behouden te worden. De hele wereld die de kans heeft om terug te keren naar de God die de zegen en het leven heeft. Judaïsme is dezelfde religie waar Yeshua tegen in ging. Yeshua kwam om het verbond met Abraham te herstellen, Abraham die de vader is van vele volkeren. Judaïsme heeft dat veranderd naar Abraham de 1ste Jood, en het Joodse volk heeft het alleenrecht op God. Zij slaan het feit dat God de God is van Israël en niet alleen van Judah, over en tevens dat God Israël wel heeft weggestuurd, (en later Judah) maar dat de hele Bijbel steeds maar weer herhaald hoe Hij ze in de laatste dagen weer terug brengt en het Koninkrijk hersteld.  Dit is het verhaal van de verloren zoon en de oudste broer ten top. De verloren zoon (Efraim) die terug komt bij de Vader(JHWH) en de oudste zoon(Judah) die daar niets mee te maken wilt hebben.

Maar ik heb het ergste hiervan nog niet verteld, naast deze grote misleiding is er iets veel ergers wat ons weer terug brengt naar de tekst uit Openbaring 6, dat er mensen gedood zullen worden om hun getuigenis. De laatste wet van de zeven is om een mechanisme te creëren om HUN gerechtigheid (Gods gerechtigheid is geloven en doen van Zijn Woord) te waarborgen. WAT houd dat precies in???? Zij willen dat er een justitieel systeem wordt ingezet om hun wetjes te waarborgen en dat is dus al een onderdeel van die wetten. Op de site Noahide.org kan je lezen wat ze er nu mee bedoelen en gaan inzetten.

Van deze site: Een robuust en gezond rechtssysteem, dat recht spreekt op een eerlijke manier en een samenleving creëert die G'ds zegeningen waardig is. Het opzetten van een systeem van rechters, rechtbanken en ambtenaren om de wet te handhaven en te handhaven is een verreikende verantwoordelijkheid. Dit voorschrift vertaalt de idealen van ons persoonlijke leven in een formele orde voor de samenleving als geheel. Het is de uitbreiding en garantie van alle voorgaande wetten.

Als je echter dieper gaat graven wat dit dan betekend krijg je het volgende hoe zij deze rechtbanken omschrijven: “item 6 rechtbank art. 16 Dat de rechtbank de doodstraf moet uitvoeren met het zwaard. Positiv Mitzwah 226 “

Zou het kunnen dat de onthoofden onder het altaar de straf hebben gekregen omdat ze iets hadden gedaan wat  (in dit geval) het judaïsme niet gelooft? (uiteindelijk elke religie) In ieder geval wordt dit systeem bij invoering een heel reële kandidaat. Shabbat het teken van Gods kinderen,                         =>  shabbatvierders niet toegestaan tenzij je jood bent.                                                                    Nieuw testament lezen is een schadelijk verzinsel => niet toegestaan,     geloof in Zijn Zoon…..              Maar dan moet de vN eens zijn met Israël en zij zijn daar toch tegen? dat klopt op dit moment is het nog niet zover. Of de vijfde zegel dit zal brengen kan ik ook niet met 100% zeggen, maar dat er iets komt waarbij mensen om hun geloof en handelen in Torah worden onthoofd, dat is zeker.

Ik schrijf dit omdat er de laatste weken zoveel is gezeurd over onder andere klimaat veranderingen, CO2, aardeopwarming en wereld wijde droogtes en dat terwijl als ik dit schrijf het vannacht gevroren heeft(19 Mei), er diverse grote overstromingen zijn, er sneeuwstormen en koude fronten zijn in gebieden die dat veelal niet meemaken of niet lang etc.CO2 metingen hoog-laag-niet gemeten wordt.

Ik geloof dat de mens wordt gemanipuleerd, zeker door alle politiek en media die een fractie van wat er echt gebeurd vertellen en ook heel zeker door die niet ver,(n)apies Ja er staan nog hele vervelende dingen te gebeuren, maar ik hoop dat vele de werkelijke bedoeling erachter gaan zien. Tw JHWH de God van de Bijbel maakt zichzelf straks bekend, Hij wilt dat u kiest, kies dan voor het leven en de zegen, kies voor Hem. Ja de wereld denkt door allerlei misleidingen de mens in haar greep te houden en voor nu is dat ook zo. Maar de wereld behoort aan de Schepper toe die straks Zijn rechtmatige geheel op gaat eisen. Hoort u daar straks ook bij?

Lees uw Bijbel, volg Hem na en bepaal uw doel.

Shalom Raymond

 

Reacties