Doorgaan naar hoofdcontent

EERSTELINGEN, ZIJN werkelijke OPSTANDING!!

 


HIJ is OPGESTAAN

 

Inderdaad dat is gebeurd, onze Messias heeft onze schuld vereffend, Hij heeft de vloek van de 'wet' verbroken, de vloek welk is de dood is NIET de  'wet' /Torah zelf!!! en is na drie dagen en 3 nachten opgestaan, precies zo dat Hij (Yeshua) dat van te voren kenbaar had gemaakt. Precies zoals de Bijbel dat al eeuwen van te voren had geprofeteerd, precies zoals Zijn volk dat al eeuwen daarvoor vierde. Maar dus niet zoals het doorgaans door de wereld van vandaag wordt gevierd met pasen.

Het boos en overspelig geslacht verzoekt een teken; en hun zal geen teken gegeven worden, dan het teken van Jonas, den profeet.

40 Want gelijk Jonas drie dagen en drie nachten was in den buik van den walvis, alzo zal de Zoon des mensen drie dagen en drie nachten wezen in het hart der aarde.

Maar zult u wellicht zeggen; ‘dat is toch pasen’? => wel de wereld en de kerk zeggen dat, maar de Bijbel noemt de opstanding; eerstelingen, pasen is verzonnen, komt uit Babylon, Pascha is opgegeven door JHWH en staat in uw Bijbel. Pascha met eerstelingen zijn de exacte invulling van dit TEKEN, tw 3 dagen en 3 nachten, pasen komt geeneens in de buurt.

Eerstelingen is een onderdeel van de Bijbelse Pascha/ongezuurde brodenfeest wat 7 dagen duurt en eerstelingen wordt gevierd 3 dagen en nachten na de 1ste Pascha dag. Pascha wat door Yeshua precies zo is ingevuld zoals het feest dat vermeld. Pascha wat al eeuwen door de IsraĆ«lieten wordt gevierd en de meeste weten het niet wat het inhoud, maar daarentegen dat weten de zogenaamde christenen dus meestal ook niet. Het is tevens de eerste dag van de 50 dagentelling voor het volgende Bijbelse feest genaamd Shavouth, bij de meeste bekend als Pentecost (betekend 50) oftewel pinksteren. Ook dit feest wat veel denken pas in handelingen is gebeurd is gewoon de exacte invulling van Shavout. Wederom een feest beschreven in uw Bijbel wat Zijn volk al eeuwen daarvoor vierde. Terugkomend op pasen, blijkbaar heeft niemand er moeite mee dat HET teken, de DRIE dagen waar Yeshua het over heeft, never nooit in te passen is tussen zogenaamde ‘goede vrijdag’ en paaszondag, niemand die het interesseert want ondanks dat men dit weet 99.99 % van de mensen blijven gewoon het heidense pasen vieren.

Maar zeggen anderen dan; ‘wat maakt het nu uit als je het maar viert. Wel het is niet zomaar een feestje om een dagje vrij te hebben of om paaseieren te zoeken/eten. Het is zoals al de Bijbels feesten (waar de wereldse feestjes zoals kerst en pasen geen onderdeel van zijn), de voorbodes of schaduwen van het totale herstelplan die Yeshua voor ons heeft gedaan en nog gaat doen. Heel de Bijbel laat een aantal keren deze feesten herhalen zodat Zijn kinderen weten wat er komen gaat en dat God niet veranderd maar dat Zijn beloften (aan Abraham) worden vervult.

Paulus zegt het ongeveer zo;

20 Maar nu, Christus is opgewekt uit de doden, en is de Eersteling geworden dergenen, die ontslapen zijn.

21 Want dewijl de dood door een mens is, zo is ook de opstanding der doden door een Mens. 22 Want gelijk zij allen in Adam sterven, alzo zullen zij ook in Christus allen levend gemaakt worden. 23 Maar een iegelijk in zijn orde: de eersteling Christus, daarna die van Christus zijn, in Zijn toekomst. 24 Daarna zal het einde zijn, wanneer Hij het Koninkrijk aan God en den Vader zal overgegeven hebben; wanneer Hij zal te niet gedaan hebben alle heerschappij, en alle macht en kracht.

Ik kan echt niet begrijpen dat mensen die ik ken nog steeds pasen willen vieren, pasen het heidense feest uit Babylon waar in vroegere tijden honderd duizenden baby’s zijn vermoord om als verf te dienen voor de symbolen van vruchtbaarheid en de bij behorende  vruchtbaarheids godin astarte.

Deze symbolen zijn trouwens eieren waarbij u nu weet waarom u gekleurde paaseieren heeft als paassymbool. De babys die afkomstig waren van de slaven uit de volkeren die als sex tempeldienst meisjes zwanger werden gemaakt en hun kinderen dus aan die god, jaar in jaar uit werden geofferd. Astarte wat onder andere in het Duits ostern en in het Engels eastern werd. EN zou God dit heidense feestje met miljoenen onschuldige slachtoffers aan Zijn Naam willen verbinden??? astarte wat u gewoon in uw Bijbel kan terug vinden als de astharoths welke de Bijbel VERFOEID!!

Wat wilt u straks herinneren? de jaarlijkse babymoorden of de werkelijke opstanding van Yeshua. Anders gezegd hoe wilt u herinnerd worden of bekend staan bij de God van de Bijbel, gehoorzamend aan Hem die deze heidense feestjes verafschuwd, of gehoorzaam aan de tradities van mensen? 

Of dacht u dat Hij herinnerd wilt worden aan het feit dat mensen ZIJN feest, Zijn reddingsplan hebben vertapt om zelfverzonnen feestjes te vieren waarbij miljoenen kinderen zijn vermoord! wilt u werkelijk een persoon zijn die straks probeert de handelingen te verdedigen waarvan Hij zegt dat Hij ze verafschuwt??  Ik weet alleen dat ik niet naast of in de buurt van die persoon wilt staan als die Zijn antwoord daarop hoort.

 

Lees uw Bijbel, volg Hem na en bepaal uw doel.

Shalom Raymond

Reacties